A szertartás
a Nagy Nap fénypontja

Az esküvő életetek legszebb napja, meghitt családi ünnep, egy olyan nap ami rólatok szól, amikor minden hozzátok igazodik, csak értetek van.

A Ti Nagy Napotok és mindent megteszek azért, hogy számotokra feledhetetlenné tegyem!

“Két összeillő lélek számára nem létezhet szebb ünnep, mint a szerelmet esküvel megpecsételő ceremónia, amely – ha őszinte szívvel köttetett – örök életre szól.”

(Ordódy Eszter)

Mariann vagyok

Okleveles szertartásvezető

Kedves Jegyespár!

Örömmel köszöntelek benneteket oldalamon! Már bizonyára izgalommal várjátok az esküvőtök napját és nyakig merültetek a tennivalókban. Most azonban fellélegezhettek, mert jó kezekben vagytok, a szertartás kapcsán rám mindenben számíthattok! Ha bizalmat szavaztok nekem, felejthetetlen élménnyé varázsolom menyegzőtöket. Olyanná, hogy e szép napról gyermekeiteknek, unokáitoknak is csillogó szemekkel meséljetek majd!

Honnan tudhatjátok, hogy pont rám van szükségetek? – Sehonnan.

Nem lehet tudni, csak érezni. Hogy mindez honnan ered?  Lehetetlen megfejteni.

Ez kicsit olyan, mint a szerelem… ♥

Külső helyszíni ceremónia, felszabadultan

Az esküvőt megelőző találkozón alkalmunk lesz kötetlen hangulatban megismerkedni, forgatókönyvet átbeszélni, majd ezentúl is személyesen egyeztetünk minden apró részletet, hogy mindvégig igazodni tudjak elképzeléseitekhez. A szertartást nagy örömmel megvalósítom, bárhol és bármikor, ahogy megálmodtátok, akár ünnepnapokon is. Az esküvő napján a helyszínre a kezdés időpontja előtt egy órával megérkezem, ruházatommal igazodva az általatok választott színvilághoz.  A helyszínen felcsendülő derűs dallamokkal, az elhangzó szívhez szóló beszéddel igyekszem örömkönnyeket fakasztani, egyúttal mosolyt csalni az arcotokra, hogy a ceremóniátok valóban méltó megünneplése legyen két lélek találkozásának, életre szóló szerelmének.

 

Amerikai típusú szertartást is szívesen vállalok. Megértem, ha nem szeretnétek kötöttségeket az esküvői ceremóniátokon. Ha erről a minden szabályt nélkülöző mégis mindenkit mélyen megérintő majd olykor önfeledt nevetésre sarkalló szertartásról ábrándoztok – a nemzeti színű szalag és a kötelező aláírások nélkül – akkor az amerikai stílusú esküvőt nektek találták ki. Boldogan segítek fogadalmaitok megírásában, az esküvői kellékek beszerzésében is. Egyedi igényeitekkel is bátran fordulhattok hozzám, vannak a tarsolyomban olyan ceremónia ötletek melyek a szertartásotokat igazán különlegessé, felszabadulttá teszik.  Bevallom,  szívemhez ez a forma áll a legközelebb, mindig nagy örömmel valósítom meg!

Bárhol…

Földön, vízen, levegőben

Legyen a Nagy Nap bármilyen extrém helyszínen, örömmel vállalom!  Azt mondják, a házasságok a mennyben köttetnek, de a  szertartás bárhol megvalósítható!

Történhet erdőn, mezőn, barlangban, tóparton, kastélyban, lovastanyán, vonaton, hajón, repülőn, hangárban, pajtában, a nagyi rózsái közt a kis hátsó kertben, vagy ahová megálmodtátok!

Ha megnyugvást jelent számotokra a hagyományok tisztelete, döntsetek amellett; ha nem, akkor bártan lépjetek ki a megszokott formákból, ez a Ti Nagy Napotok, legyen olyan, amiben jól érzitek magatokat, amilyet igazán szeretnétek!

 

Bármikor…

Éjjel, nappal, télen, nyáron

Ha szívetek vágya, hogy télen pirkadatkor a napkeltében gyönyörködve, vagy a lenyugvó nap félhomályában kössétek össze életetek fonalát, tartogatok számotokra egy gombolyagot.

Ha egy csillagfényes nyári éjszakán pislákoló fáklyák fényénél szeretnétek kimondani az igent, ebben is a segítségetekre leszek!

Azonban biztosan tudom, hogy a hagyományos szertartásnak is megvan a maga varázslatos bája, ami feledhetetlenné teszi a Ti Nagy Napotokat! Kívánságotokat örömmel valóra váltom!

Fontos

Sokan összetévesztik az anyakönyvvezetőt a szertartásvezetővel. Az anyakönyvvezetőt jogszabályok és bürokratikus korlátok kötik a szertartás folyamán. Azonban jogilag érvényes házasságot csak az anyakönyvvezető segítségével köthettek két tanú jelenlétében hivatali időben és hivatali helyiségben. Hivatalon kívüli esketésre csak a jegyző engedélyével kerülhet sor, sokszor extra felár és olyan feltételek teljesítésével, mint az anyakönyvvezető szállítása. A díjszabást a vonatkozó önkormányzati rendeletek tartalmazzák ami 50.000.- Ft és 100.000.- Ft között is szóródhat. Azonban nincs ráhatásotok sem az anyakönyvvezető személyére, sem arra, hogy mi hangozzék el majd a szertartás során. Tőle általában egy hagyományos szertartásra számíthattok – nyáron az időkeret miatt általában futószalagon végzett – a megszokott menetrend alapján, az egyediséget nélkülöző tematikus elemekkel kiegészítve.

Szertartásvezető felkérése esetén biztosan különleges szertartásra számíthattok, ami rólatok szól, érzitek majd, hogy ez a nap valóban csak értetek van. Ha megtiszteltek és felkértek a szertartásvezetésre, akkor mindössze annyi  szükséges, hogy a ceremónia előtt számomra bemutassátok a  házasságkötést igazoló házassági anyakönyvi kivanotot. Ha úgy döntötök, a vendégsereg előtt teljesen a polgári esküvőtöket imitáljuk, rajtatok és tanúitokon kívül nem értesül róla senki, hogy a hivatalos házasságkötés már megtörtént. Ugyanis a szertartásvezető részére is használható kellék a nemzeti színű szalag, az emlékkönyv és a házassági emléklap is amit tanúitokkal együtt a szertartás során aláírtok.

GALÉRIA
szolgáltatásaim:
agsdi-notebook-2

Számotokra írt esküvői beszéd

i

Egyedi díszes esküvői emléklap

Ceremónia kellékek biztosítása

Ceremónia hangosítás, aláfestő zene

agsdi-wedding

Ajándék gyűrűpárna a szertartás idejére

agsdi-house

Segítség a polgári szertatás lebonyolításában

Amennyiben sikerült felkeltenem az érdeklődésedet, kérlek lépj tovább a részletekre!

Kérdésetek van? Küldjetek üzenetet!

Kérlek, kövess engem!

mariann@happynessfactory.hu

06 70/389-0060

Design: webolucio.net © Minden jog fenntartva!

 

Impresszum

 

Adatvédelmi irányelvek