RÓLAM

Ismerd meg Mariannt

Németh-Baraga Mariann a Marie Anne Ceremony kreatív szertartásvezetője, aki meghitt, önfeledt, érzelmes és derűs ceremónia lebonyolítására specializálódott.

Egész lényéből árad a nyugalom. Derűs kisugárzásának, empátiájának köszönhetően együtt rezdül a Jegyespárral, látja igényeiket, és megvalósítja vágyaikat.

Mariann fontosnak tartja a hagyományok tiszteletét, ezért kutatómunkát végez, és blogbejegyzéseket ír a régmúlt esküvői hagyományokról, szokáskörökről.

Mariann büszke arra, hogy a hozzá forduló Ifjú Pároknak nemcsak a szertatásvezetést illetően tud részletekbe menően segítséget nyújtani:

Rendezvényszervező végzettségének és eddigi esküvői gyakorlatának köszönhetően a zökkenőmentes esküvői készülődésben is örömmel nyújt segítő kezet a Jegyespároknak.

Mariann együtt dolgozik egy kreatív fotós-videós csapattal, akik örömmel vállalják a ceremónia vagy akár a Nagy Nap minden fontos mozzanatának megörökítését.

Mariann kedvenc dolgai

A család az első

Mariann akkor boldog igazán, ha a családjával töltheti az idejét. Férje Sándor, a legjobb barátja és minden tekintetben társa. Mind a magánéletben, mind pedig a munkában számíthatnak egymásra. Mariann vallja, hogy minden embernek van lelki társa, akivel szorosan kapcsolódik. Akivel legyőzhető minden akadály. Mariann és Sándor tizenöt éve élnek boldog házasságban, melyből 2 gyermekük született, Emma és Dávid.

Aroma a csészében

Mariann szereti a finom forró kávét, sok növényi tejjel és nagyon kedveli a Szívek Szállodája TV sorozatot. Mariann alapvetően bizakodó, pozitív személyiség. Ezért, ha egy borús nap köszönt rá, takaróba burkolódzva elheveredik a kanapén egy nagy bögre tejeskávéval a kezében, miközben a Gilmore lányok aktuális alakítását nézi. Kedvenc idézete a sorozatból: „pilla huss”. Ez azonnali lendületet ad a borongós hétköznapokra.

A könyvnek lelke van

Mariann falja a könyveket. Imád könyvtárba járni, ahonnan bánatára csak 9 könyvet lehet kölcsönözni. Ezt felháborítónak tartja, előfordult már, hogy kikönyörögte 10 darabot vihessen haza. Annyira bele tud mélyedni az olvasásba, hogy olyankor megszűnik körülötte a világ. Egyik nagy kedvence Jane Austine, Büszkeség és balítélet c. műve. Mariann kis házikönyvtárában – a teljesség igénye nélkül – Szilvási Lajos, Stephenie Meyer, Bauer Barbara, Vámos Miklós jól megférnek a polcon Douglas Adams-el és Szerb Antallal.

A kert gyógyít

Nincs is jobb a frissen vágott fű illatánál. Mariann csodálja a virágokat és szereti gondozni a két magaságyásban létrehozott kis veteményes kertjét. Gondozza a gyümölcsfákat és a málna, szeder, ribizke bokrokat. A megtermelt zöldségből, gyümölcsből gyakran kerül a családi asztalra is. Mariann szenvedélyesen szeret főzni és nagyra értékeli a mennyei ízeket. Imád enni, ami kissé meglátszik az alakján is, ezért jógával tesz a testi lelki egészsége megőrzéséért.