Az igazán szép ünnepek a szívünkben élnek.

Választható

Szolgáltatások:

Névadó

Házassági évforduló

Születésnap

Egyszerűen szeretettel

Névadó, házassági évforduló, születésnap, mind mind felejthetetlen mérföldkövek. Hozzájuk méltó ceremóniával valamennyit emlékezetessé tehetjük. Keressetek bátran, szeretettel segítek mind a tervezésben, mind az ünnepi ceremónia megvalósításában!

NÉVADÓ

Egy gyermek születése mindig igazi apró csoda. Köszöntésére – ha az egyházi szertartás nem áll hozzátok közel – a legszebb a meghitt családi körben tartott névadó ünnepség. Ha szeretnétek gyermeketek érkezését megünnepelni, bízzátok rám e nemes feladatot!

 

Születtem embernek, 
Eredendőn jónak, 
Erre a világra 
Földi halandónak.

Békés biztonságban
Indul földi létem,
Hálásan köszönöm
Csendes születésem.”

M. Ambrus Kinga

születésnap

A születésnapok mindenki életében fontos mérföldkövek. Ideális alkalmak a találkozásra, beszélgetésre, közös szórakozásra.  Bármely születésnap (18, 20, 50, 90, stb…) feledhetetlenné tehető egy meghitt visszaemlékezéssel vagy bulis szertartással.              Ha szeretnétek meglepni az ünnepeltet – mert Marvel rajongó, Star Wars őrült, stb. – bármilyen meglepetésben örömmel veszek részt! Kérésre magam is jelmezt öltök, az esemény hangulatához igazodom. Tematikus szertartáshoz egyedi árajánlatot készítek.

“Minden kis viaszgyertya megtanít arra, hogy egy kis melegért, fényért érdemes tövig égni, mert a kis dolgok fénye az, ami bevilágítja életünket.”

Molnár Ferenc

 

Házassági évforduló

Minden házaspár életében különleges dátumok a házassági évfordulók. Ilyenkor előkerülnek az esküvői fényképalbumok, elborítanak a kedves/vicces emlékek a Nagy Napról. Ha szeretnétek egykori fogadalmatokat megerősíteni házassági évfordulótok alkalmából, forduljatok hozzám, szeretettel valósítom meg elképzeléseiteket!

Tematikus szertartásvezetést is vállalok. Ha Star Wars, Marvel, stb. rajongók vagytok és ezt megélnétek a ceremónia alatt is, akkor  jelmezt öltök és megteremtjük együtt a mesevilágotokat. Tematikus szertartásra egyedi árajánlatot készítek.

„Sosem felejtem el, hogy a házasság, akárcsak az élet, utazás, nem úti cél – és hogy a kincseit nem a végén találjuk meg, hanem útközben.”

Cathy Kelly

Kérdésetek van? Küldjetek üzenetet!

Kérlek, kövess engem!

mariann@happynessfactory.hu

06 70/389-0060

Design: webolucio.net © Minden jog fenntartva!

 

Impresszum

 

Adatvédelmi irányelvek