Családi események

árajánlatok

További információk:

  • Ceremónia hangosítás, illetve kiváló minőségű zeneszámok külön díjazás ellenében kérhetőek.
  • Esti szertartás igény szerint 18:00 órától 21:00 óráig kérhető, külön árajánlat alapján.
  • Kaposváron díjmentes a kiszállás, más területre a kiszállást Kaposvártól számítva 50.- Ft/km utiköltség (oda-vissza) + autópálya díj térítése mellett vállalom.
  • Tematikus születésnapi szertartást is szívesen tartok, (halloween, utazás, Hawaii, szuperhős, zene, pin-up, bohém, Lego, sport, Star Wars, tengerész, könyvimádók, stb…)
  • Ha erre vágytok, egyeztetést követően örömmel adok árajánlatot. Ebben az esetben veletek együtt jelmezt öltök és együtt lépünk át a mesevilágotokba.

kérdéseitek

Ti kérdeztétek

Ki a szertartásvezető?

A szertartásvezető nem hivatalos személy, ezért nem is kötik szabályok az ceremónia során. Nem köti sem az idő sem a hely, bárhol tarthat ünnepélyes köszöntőt, bármikor, egyedi igényekre szabva. A nemzeti színű szalagot kérésre címer nélkül viselheti.

A szertartásvezető által tartott ceremónia jogilag nem elismert. Ezért házassági évforduló esetén a házassági anyakönyvi kivonatot a szertartás előtt szükséges bemutatni.

Szertartásvezető által megtartott névadó ünnepség, házassági évforduló, születésnapi ceremónia nem a jogi kötelékről szól, hanem az érzelmek, önfeledt pillanatok megéléséről, családi körben való méltó megünnepléséről.

Házassági évforduló vagy megerősítő szertartás?

A kettő tulajdonképpen egy és ugyanaz. Házaspárok egybekelésük évfordulójának megünneplésére kérhetik szertartásvezető segítségét. Ilyenkor újra élhetik egykori esküvőjük boldog pillanatait, megújíthatják egymásnak tett fogadalmukat. Bármelyik házassági évforduló kiváló alkalom arra, hogy megköszönjék egymásnak az együtt töltött szép éveket, megerősítsék összetartozásukat, egymás iránti odaadó szerelmüket. Innen ered a megerősítő szertartás kifejezés.  A ceremóniát ajándékba adhatja egyik házastárs a másiknak, de gyermekeik is meglephetik vele szüleiket e jeles alkalomból. A szertartás mindig a Ti elképzeléseitek szerint, veletek egyeztetve, a megálmodott helyszínen és időpontban kérhető. Kedves gesztus lehet a házaspár egykori esküvője helyszínén és időpontjában tartott meglepetés házassági évforduló.

Névadó ünnepséget hol és mikor lehet tartani?

A válasz egyszerű, magánterületen a tulajdonos engedélyével bárhol, bármikor. Közterületen a helyi önkormányzattól kell közterület használati engedélyt kérni.

Tehát ha a családi házatok kertjében a rózsalugas alatt szeretnétek tartani délután négykor, minden gond nélkül megoldható.

De tartható erre a célra kibérelt helyen is, akár egy számotokra kedves vendéglő kerthelyiségében, vagy különtermében.

Ha egy kedves emlék szíveteket a Balaton vagy egy folyó partjára húzza, részemről annak sincs akadálya, hivatali engedélyeztetést követően.

Ha különleges ceremónia kéréssel fordultok hozzám, a névadó ünnepség keretein belül, segédkezem a felkészülésben, majd a megvalósításban is, hogy minden a Ti elképzelésetek alapján történjen.

Születésnapra is lehet szertartásvezetőt felkérni?

Igen, örömmel vállalok születésnapi köszöntőt is. Természetesen itt nem kisgyermek zsúrról van szó, hanem 18, 19, 20, stb. születésnap megünnepléséről. A szolgáltatást kérheti maga az ünnepelt, de a rokonság, vagy barátok is bátran fordulhatnak hozzám elképzeléseikkel, ha meglepnék az ünnepeltet.

Meglepetés esetén az ünnepelt hozzátartozóival szövetkezve, teljesen titokban zajlik az egyeztetéssorozat. Ezt követően a szülinapon már csak a köszöntő beszéd megtartása, a ráhangolás, a buli beindítása lesz a feladatom.

Ha egyedi jelmezes ünnepséget szeretnétek nincs akadálya, tematikus szülinapi köszöntőt is örömmel vállalok, ekkor magam is jelmezt öltök. Tematikus szertartásra egyedi árajánlatot készítek.

 

Mikortól végleges az időpontunk foglalása?

Nagyon fontos számomra, hogy az egyeztetések során bármikor, illetve az esemény napján annak kezdete előtt legalább fél órával a rendelkezésetekre álljak. Ezért egy napra kizárólag egy szertartást vállalok. Így ha kültéren elkap minket egy hirtelen zápor, akkor nyugodtan eltolható a szertartás kezdete későbbi időpontra mikor már derült lesz az idő, hiszen aznap nem sietek tovább egy másik helyszínre, ezen a napon csak rátok koncentrálok.

Úgy gondolom, mindkét  fél számára megnyugtató tény, hogy a szertartás napján biztosan számíthatunk egymásra, ezért szerződéskötéskor 50% foglaló befizetését kérem. Innentől kezdve a lefoglalt dátumot csak nektek tartom fenn. A fennmaradó összeget legkésőbb a szertartás előtti héten kérem. A foglaló nem jár vissza abban az esetben, ha egyeztetést követően felkészülten megjelenek a helyszínen de a szertartás egyéb, rajtam kívül álló okok miatt elmarad.

Mi történik ha a Covid miatt el kell halasztani a szertartást?

Napjainkban a Covid fertőzés lehetősége sajnos bárkivel megtörténhet. Mindenképpen tartom magam ahhoz – és ezt kérem tőletek is – hogy ha bármilyen tünetet észlelünk akkor rögtön kölcsönösen értesítsük egymást erről! Ha emiatt el kell halasztani a szertartást – a foglalt időpontjaim tükrében – rugalmasan kezelem, igyekszem megoldani. Inkább tartsuk meg később biztonsággal, mintsem bárkit megferőzzünk a betegséggel. Ha váratlanul lebetegednék és nem tudnám megtartani a szertartást számotokra, kerítek magam helyett megbízható szertartásvezetőt. Egy a fontos, egyeztessünk, mert minden megoldható!

További kérdésetek van? Küldjetek üzenetet!

Kövessetek bennünket!

mariann@happynessfactory.hu

06 70/389-0060

Design: webolucio.net © Minden jog fenntartva!

 

Impresszum

 

Adatvédelmi irányelvek